taggg

taggg

28 maj, 2008

Drabbad av WAF


Pojkar gillar prylar, så är det bara. Gärna stort häftigt och utstickande.
Kvinnor känslor för färg och form men inte för prylar.
Nu har även jag drabbats av WAF, wife acceptance factor. Min flickvän står inte ut med mina högtalare. De är stora svarta klumpiga säger hon.

Mina små pärlor på stativ ska väl inte vara ett problem?? Då skulle hon sett mina förra 110 centimeters Infinity-pjäser med dubbla 10".

Håller på att kolla på alternativ för att se om jag kan kompromissa på nåt sätt. Annars får hon stå ut med mej och mina prylar som tar plats...

27 maj, 2008

Bananchips?



Detta verkar vara något annat. Men på kvittot stod det så...
Jag diggar jornötter med skal på. Pyssligt och nyttigt är det.
Man vräkar inte i sig i samma takt som de skalade, rostade eller chilifriterade.

Tyvärr är dessa svåra att få tag på. Ica, Konsum har dem ej. Hittade dock dem på Netto för billig peng. Fast de tog väl fel pris, då det enligt kvittot var bananchips =)

Indiana Jones fick en 5a i betyg av SD


Ursäkta mej, Men har de sett rätt film??
Eller består redaktionen av efterblivna kanada-gäss?

Jag ger filmen 0 och en halv geting/spindel/kebab
Bara för att de hade fräcka effekter här och där.

Resten är bara ett stort frågetecken...

Om en hotrod vill kappköra med en personbil, hur kan 3 lastbilar gasa på i samma tempo? För de låg minsann på samma avstånd hela tiden.

Varför hade ingen en kompass på sig? Scenen utspelas på 50-talet, i öknen, INNAN Gps fanns.

Kistan de sökte var otroligt magnetisk. Varför drogs inget annat till den, förutom pistolkulor och krut?? Gevärspiporna , javisst men bara när de öppnat kistan.

Indy flyr från stället i full hast, varför ?? Han kände väl för det
Dônar iväg på en raketsläde på räls, som någon byggt till nåt...

Så gömmer han sig i ett kylskåp för att skydda sig mot atombomben. Det enda i hela byn som flyger iväg och landar utan skador. Gött!

Om man får ett kryptiskt meddelande på ett språk som ingen har hört talas om på 3000 år. Då kliar man sig i huvet, översätter till Maya, och sen är den gåtan löst på 10 sek.

Skalle-fan hittas bland ett gäng mumier, som förstörs 5 sekunder efter att man öppnat kokongen. Skallen som alla vill ha men som man blir knäpp av att titta på.

Står man i kvicksand kan man inte använda sin kända oxpiska för att ta sig upp, nä då använder man en lång orm istället.

Att köra bil genom Amazonas och fäktas mellan 2 bilar är problemfritt. Vägen är planare än en landningsbana. Och tar färden slut kan man låta jättemyror härja fritt och äta upp bad guys.

Det måste vara en stor fördel att vara just bad guy, för alla labyrinter, kanibal-vildar och stenpussel som stänger in och förstör sig själv kan man passera hur lätt som helst. Bara man följer Indys opålitliga förrädare som kastat ut spårsändare. Observera att gps fortfarande inte är uppfunnen...

Målet i denna film verkar vara en sal där historiska klenoder finns, samt en sal där 9 ufo-figurer i kristall sitter. När den huvudlösa återfår sitt huvud så börjar allt storma. Då är det bara att hoppa ut ur ett hål och springa. Alla bad guys stannar såklart kvar i kaoset. Sedan är det bara att vänta tills ufot flyger iväg. Det är full tornado men det är bara stå på kanten o titta på så går det bra.

Och då återstår det bara att gifta sig med kvinnan från första filmen, acceptera sin okände son och hoppas att man slipper göra fler filmer. För den här sög mest av alla filmer OCH tv-serier som gjorts om Indiana Jones

13 maj, 2008

Stockholmseliten

Jag grät i själen när bloggen "stockholms vackraste" fick stängas pga polisanmälan. Man får tydligen inte kommentera andras bilder... I alla fall inte stekare och annat stureplans-trash.

Hoppas verkligen att någon axlar denna humor-serie och fortsätter i samma stil.

Jag tar mej friheten och visa denna underbara glidare

08 maj, 2008

Kramgoare än nånsin

Svenska dansband.se är min favoritsida om man vill kolla in sina idoler, som Roland skulle ha sagt det. Hur underbart käcka de är med sina plyschkostymer och fluffiga frisyrer.


Titta vilka fina slipsar vi har. Ikväll är det många som får ligga!

För mer lysande stjärnor: svenskadansband.se

06 maj, 2008

I filmvärlden


Fick chans att spela GTA4 på 50" tv och kände mej nästan som filmens hjälte. Spelet är en bra blandning mellan gamla gta3 vice city och har en del av de få bra grejerna från bottennappet San Andreas. Underhållning men ännu inte så mycket action. Körde ju från början, får väl se vad som händer längre fram...