taggg

taggg

24 juli, 2008

Saknar ord...




Men visst är han underhållande vår kära idol!

22 juli, 2008

Klipptoppen

http://www.clipjunkie.com/Big-Snake-vid3638.html

Vilket scoop om jätteormen!

14 juli, 2008

Telia hurra!



Elofbloggen avslöjar: Telias säkerhetsansvariga har svartlistat itunes-mjukvaran sedan länge tillbaka då den krockar och innebär vissa säkerhetsrisker med interna plattformen.
MEN butikerna måste ha itunes för att få igång iPhone överhuvudtaget. De måste ladda ner den och stå för de konsekvenser den kan ge... Hurra

11 juli, 2008

Chains of hate


I LA köpte jag en ny plånbokskedja. Grov, tung, fräck o chrome-blänkande.
Men ack vad den bråkar, sätter knut på sig själv och fastnar så. Tar väl en 5 minuter att lirka upp varje länk!!!!

Satt idag i 36 minuter när den hade gjort sitt bästa för att bli ett ormbo och en halvmeter kortare.

Det enda rätta var att återgå till det förgångna. Gamla kedjan sköter sig mycket bättre! Rock utan roll...

07 juli, 2008

Skämma bort eller ställa upp, det är frågan??


Att bo själv är ofta lite tungt. Allt får man göra själv, och alla fasta kostnader får man stå för utan att kunna dela det med någon. Sköt dej själv, planera och lös dina egna problem.

Som sambo är livet lite enklare, man spar pengar och man får mycket mer tid för varandra. Allt gott!!

Tills frågetecken uppstår. Vem ska betala vad och göra vad. Vems är ansvaret och rättvisan? Vad är att ställa upp och vad är att skämma bort?

I helgen har en hel del hänt. Det började i torsdags när min kvinna inte hade pengar för att ta sig hem. Taxi var enda alternativet. Högklackat och långt hemifrån.
Kontanterna var slut, bankomatkort hemma, och telefonens kontantkort nästan tomt.

Självklart ställer jag upp och betalar hennes taxiresa, men jag säger ändå vad jag tycker. Varför gå ut utan pengar, utan kort, utan plan B. Varför ska jag jämt lösa situationer som hon själv har satt sig i, halv 3 en torsdag?? Munhugg från båda håll såklart.

Dagen efter glömmer hon låsa mopeden, med bygellåset som ska sitta igenom hjulet och runt ramen. Resultatet är att någon försöker knycka den. Låscylindern i tändlåset är totalt bortblåst. Inte bra alls och ingen är glad. Då hon måste jobba så låter jag henne låna min cykel.

Men vad händer när jag ska jobba? Hittar inte hojen på gården. Då har hon glömt min cykel på hennes jobb. Råkade promenera hem. Och moppen är ju obrukbar. Är detta mitt straff för att jag ställer upp?? Eller är det jag som skämmer bort henne och får stå mitt kast som "omtänksam pojkvän"?

Snäll som hon är så bjuder hon mej på taxi. Rättvisa javisst men jag hade hellre cyklat idag.