taggg

taggg

31 mars, 2010

Muuuu


Jag undrar om han tycker att han själv är vacker. För det kan väl inte finnas någon annan som gör det?

30 mars, 2010

No shit Sherlock!

Ricky Martin = Bög
Hela världen är i chock av förvåning...
Det största som hänt sedan Peter Jöback och hans utkomst ur den garderob han bara själv kände till.
Det är lite lustigt med hur det kan vara. Att Ricky eller Jöback skulle vara något annat än gay är det inte många som tror på. Oavsett vad de själva påstår.
Samtidigt finns det många tveksamma som man verkligen kan ifrågasätta. De som beter sig fjolligt och inte visar en tillstymmelse till heterosexuellt leverne.
Ändå finns det dem som man inte ifrågasätter, men på nåt sätt ändå inte förvånas att de kommer ut som gay. Som sångaren i REM, Michael Stipe eller miljöministern Anders Carlgren t ex. De har tendenser att vara gay men inget som övertygar kanske... Vet inte, men lite knasigt är det. Jag har för dålig gay-radar helt enkelt.

Bra tv!

Förkväll är fantastiskt.
Igår stod Nicklas Wahlgren och stekte spenat, och Linda Rosing mumlade med sin söndersprängda mun något om bröllop.
Varje gång jag zappar förbi programmet så är det med någon gäst från Let's dance. Återvinning av gamla kontrakt kanske. Programledarna har ju oxå reinkarnerats från "tittarsuccén".
Restprodukt, djupfryst och fyrkantigt.
Nejtack jag blir bara spyfärdig!

28 mars, 2010

2 dykare och en google-bil



Fler bilder av detta på: tweednews

26 mars, 2010

Äntligen freda!

Har varit en lång och fylld vecka. Mycket att göra varje dag. Knappt så jag själv har hunnit med att tänka. Men det går bra ändå. En rastlös själ mår bäst då!
Hoppas nu att replokals-muppen infinner sig så vi kan skriva kontrakt och flytta in snart. Sedan är det bara nöjen resten av veckan. Frölunda fajtas på storbild på Frankes. Öl ska drickas i dagarna 2. Söndag är inget planerat men det blir nog säkert bra.
Lönehelg är det oxå. Gött!

25 mars, 2010

Mats Alm och väderkvarnarna

I sagorna var det Don Quijote som fantiserade och levde lite galet. Så gjorde även Mats Alm. Fast i verkligheten så är hans före detta blivande fru död.
Hur är det ingen som vet, när och var hon dödats är också helt okänt.
Inget mordvapen, svagt om motiv och han är tidigare ostraffad.

Men hans egen historia är helt tokig. Han hävdar att han blev kidnappad av snälla gubbar som skulle ta honom till sin fru. Som hotade med kniv och tvingade i honom tabletter. Osannorlikheter och tekniska omöjligheter avlöser varandra. Tidsrymder och detaljer stämmer inte. Men ingen kan slå hål på det han säger. Vittnen och motbevisningar saknas.
Under samma tid som han hävdar att han var kidnappad så var han i Stockholm och gjorde lite skumma saker. Bl a så tog han fler kort på sig själv.

Leif GW Persson satt med 4000 sidor mordutredning i gårdagens Efterlyst och kliade sig som vanligt i huvet. "Känns lite tunt" sa han vid ett tillfälle. För tunt är det. Så mycket som saknas och ingen vet hur detta kan sluta.


Det enda rätta är att spärra in Mats Alm på livstid för konstigt beteende. För när han kommer ut så kommer ingen att acceptera eller respektera honom för nånting. Mycket pga media men även hans egen vilda fantasi.

Dalademokraten
Aftonbladet
Expressen
DT

24 mars, 2010

Vadå turistraket??

Aftonbladet skriver om en turistraket. Men det handlar om ett flygplan, med en rymdfärja under. Skillnaden på ett flygplan och en rymdraket är ju ganska stor. Googla och du skola finna.

Här är olika raketer. Till vänster, en Apollo-raket, till höger om den, en rymdfärja som skjuts upp med raketer. 2 andra raket oxå på denna bild.
Detta är ett flygplan.
Något som Aftonbladet kallar för rymdraket.

Men vad kan man begära? Att jobba på skvallerblaskan kräver ju ingen "rocket science".
Bättre kan de på SVD i alla fall

Svart bälte i russinpung


2010.03.24, originally uploaded by mrnikktu.


El Puffo tvingade mej att simma. Nja kanske inte, men jag har sagt för många gånger att jag ska hänga med men det har inte riktigt passat. Men i morse passade det. Börjar jobba 8.30 och hängde på Vallhalla kl 7!
Hur långt jag simmade har jag ingen aning om men jag körde 45 min i alla fall. Strax över 1000 meter borde det ha blivit.

23 mars, 2010

Svår sits

Jag tackade ja till att jobba jour, för att det var brist på folk och att jag bodde nära. Men nu när det börjar bli mycket att göra så känns det sådär.
Jobba och göra utryckningar dygnet runt, cykla i pissregn och knappt få sova är ingen dröm. Men nu är jag så illa tvungen. Måste jobba jour för att ha råd med hyran och alla andra utgifter. Fast utgifterna blir låga i allafall de dagar jag jobbar.

Jag har råd att leva, men har inget liv...

Nä, så farligt är det inte. Jouren är ca 4 dagar i månaden och ger ett bra tillskott. Lite får man väl tåla!

22 mars, 2010

Bra underhållning


Ikväll är det dags igen. Intressant och roligt. Mycket svammel men ändå en del vettigt. Förra gången lärde man sig att om man trampar på en motionscykel alstrar man tillräckligt med energi för att driva en mikro i 3 minuter. Då kan man poppa en påse popcorn. Och näringen i popcornen räcker för att cykla i 200 minuter. Smart va!

Snödjup = 0

Och vi hoppas att det håller i sig. Vill inte ha mer snö i år. Jag siktar på att hämta bågen denna vecka och då blir det dumt om vägen blir till is.
Får se hur planerna blir för uppstart av bandet nu när Raimo gått o blitt farsa mitt i allt. Riktigt kul att vår förre gitarrist Niklas oxå knoddade en flicka samma dag!
Baby boom it is!

21 mars, 2010

En stilikon eller bara silikon?



Undrar hur många som kommenterar hans inlägg...

20 mars, 2010

Jag valde mellan fromhet eller sprit och napalm


2010.03.20, originally uploaded by mrnikktu.


Fredagsmys på Paddington. Öl och en massa tjat. Men kul är det.
Napalm-Anna var där, Karate-Sussie var där, Möbel-Marcus var där, Heavy-Pierre var där, Kavaj-Puffen var där, Jean Pierre Skogsbär var där, Mäklar-Mia var där, Plåt-Bengan var där, Idol-Åke kom sent men vi sa hej innan jag o Michel gick till Halta Lotta.
Där var det som vanligt köttmarknad. Igår kände jag för att vara vegetarian så jag gick hem själv!

19 mars, 2010

Skandal skandal blev succé tack vare Aftonbladet.

Aftonbladet: Fotbollsspelarens favoritskådis=Porrstjärna

Resultat: Porrstjärnan tackar för publicitet på bästa sätt.

Fast i Majorna

Ska kolla på replokal och farbror fixare är sen. Hoppas den är bra och duger åt oss. Vill repa snart så det blir rock i livet.

18 mars, 2010

Snel elg!

Ur spår!!
Krockade med älg i skidspåret. Tur han hade som gjorde "tunnel" och bara gled under den utan att få klövar på sig.
Älgen brydde sig knappt och vägrade flytta på sig. En snel elg...

Älgskidskytte blir den nya sporten i Skövde!

Snel elg

........

17 mars, 2010

Vapenklassa nu!


Grön laser är ingen leksak. Och vad är för lek? Peka den på folk??
Titta alla kompisar, jag pekar på en människa eller annan grej med min laser! Fräckt va!?
Jag ägde en sån röd liten laserpekare men det fanns ju inget nöje med den. Hade jag haft en katt så hade jag kunnat leka jaga-den-röda-pricken med den. Men annars är den helt meningslös.
Grön laser är skadlig för ögonen. Och det pratas om att den ska vapenklassas. Förstår inte varför den inte redan är det. Även reflekterat ljus är skadligt så även om man lyser i närheten av ansiktet kan det bli problem.
Ändå säljs dessa, inte i Sverige, men tullen kan ingenting göra. Ännu, men jag hoppas det blir bättring.

Tioåring togs med laserpekare..
Ungdomstjänst för att ha laserpekat på bil
Använde laserpekare på krog

Fusk med fisk


Jättebra att Life gör reklam för hur mycket fisk deras omega 3 innehåller. Men det galna är att detta är en av de produkter som varit på tapeten nu. Att de innehåller fisk från Marocko, en ockuperande fiskindustri där man mal ner fisk och skeppar iväg istället för att den äts av svältande befolkning. Janne Josefsson i Uppdrag granskning tryckte upp en burk i ansiktet och sa: Ä dä så?? nä, kanske inte men han krävde att de skulle förklara sig.
Vissa erkände, vissa vägrade, vissa vände och vred på sig för att komma undan.

16 mars, 2010

Hur tänkte hon?

Jag vet inte om jag ska vara arg eller bara låta detta försvinna ur mina tankar.

15 mars, 2010

Hur tänkte han?

Man i Göteborg gripen för massakerhot
KTH ligger 50 mil bort. Vad gjorde han i Göteborg när han skulle befinna sig i Stockholm på måndag morgon. En terrorist men inte så lyckad. Avslöjade sig på något sätt och nu åkte han dit. Antingen var det inte han som skulle utföra det eller så måste han ha en galen plan. Tja, galen verkar han ju vara oavsett.

Tips till nästa gång: Chalmers ligger närmare. Använd inte internet. Kör old school, klipp ut bokstäver ur en tidning och skicka ett anonymt brev.
Fast blir nog ingen nästa gång, hoppas han lär sig något då han får sitta inne tills han är 50 eller nåt...
Dum dum döding!

.........

14 mars, 2010

Apsleten bakismupp men ändå inte sänkt!

Söndag och all alena. Det känns så kravlöst att få göra precis vad jag vill. Den enda jag behöver visa hänsyn är Pim-Pim. Ska förhoppningsvis fixa lite med delad vårdnad.
Jag är glad och tacksam för att alla stöttar mej även om inte mitt liv har rasat ihop.
Vårat förhållande var inte en dans på rosor. Det var mer som en lerig åker som det ibland växte en och annan ros på, med taggig stjälk såklart.

13 mars, 2010

singelalong

Ja nu är jag singel, full och ostrukturerad. Måste byta namn på denna blogg. Kotten finns inte längre.

12 mars, 2010

Kärnkraft, Ja tack!

Såg reklam om att man kommit på hur mycket energi som finns i olivkärnor. Något som bara kastas. I bästa fall går de till odling av nya plantor.
Tydligen finns det mängder att utvinna ur detta kärnavfall. Kärnkraft och win win till alla energikrisar!


Läs mer på Fortums framtidssida

11 mars, 2010

Ord och många visor


Pastor Eddie har talat.
Jag bara måste se filmen om den mannen. Eddie the movie - Eleganten från vidderna.
Odödliga citat och över gränsen-humor. I små mängder är det riktigt roligt, men att spendera en hel kväll bland snus-raggar-ångor och bajshumor på en förortsfest så blir det lätt för mycket.

Nu super vi!

10 mars, 2010

Ice bitte!

Precis som våran moped så har denna bil fått påhälsning av Kung Bores granater. Vad säger försäkringsbolaget om detta?? Force majure eller betalar de glatt?

Dessa skyltar räddar liv:
...Men bara kanske. Även om du går eller parkerar utanför trottoaren så är du inte säker. Hjälmtvång och isbroddar så kanske du överlever till sommaren.

09 mars, 2010

Min stora hobby


Jag har oxå en plysch-pyjamas och gnuggar fötterna varje kväll hemma!
Roligt roligt

Vatten är ingen bristvara


Efter vattenläckan på fetingröret förra veckan och ett flertal läckor därefter uppmanas vi att spara på vattnet. Inte duscha eller tvätta bilen för ofta. Men i dessa miljöförstörda tider så borde det ju finnas mer vatten än nånsin. Det finns snö i drivor. Fyll badkaret och chilla hur mycket du vill.


Nyheter:
Vattenbrist i Göteborg och Partille
Så sparar du på vattnet
Tio läckor på en dag!
Vattenchefen rädd

08 mars, 2010

Ett dyrt måste


Tandläkaren är väl inget man jublar åt att gå till. Dyrt och plågsamt! Går hellre till en tatuerare, det kanske syns?
Faktiskt så har jag rätt bra tänder. Knappt några hål och inga stökiga visdomständer. De ligger under köttet, visserligen sneda och ondsinta men så länge de inte rör på sig så är det lugnt. Är man vis om man har dem kvar? Då måste det vara därför jag är så hejdlöst klok.

Tandsten och nötta ytor pga att jag biter ihop nattetid är ständiga kommentarer från herr D, och jag antar att han säger samma i år. Annars hoppas jag på "utan anmärkningar" och inte 2a på rost i balkar och glapp i styrled. Vänster halvljus trasigt, lampan är tänd men ingen var hemma.

Evil

Gött va!

Tänkte laga köttasås, med passerade tomater. Den har inte stått där i kylen mer än en vecka, tror jag...
Men den var alldeles prickig och smakar nog inte ens halvbra.


SÅ det blev kyckling istället. Torr och fattig.

&

07 mars, 2010

Magrutor del 2

Tröjan ger en illusion av magmuskler
Hur sjukt är inte det på en skala?
Men egenligen är det inte så konstigt. Tjejer luras ju med pushup på både röv och pattar så det kanske är dags att ge tillbaka med samma mynt.
Ett annat sätt att uppnå rutor är denna mojäng:

Gräsänkling.nu

Tatti drar till Stockholm. Kul för henne, som gillar fjolldisko och glam-bögar.
Ska träffa sina tveksamma vänner och gå på Patricia.
Jag håller mej i Götet där jag känner mej mycket mer hemma. Har nog aldrig gillat Stockholm alls...

Ska ägna min gräsänkliga tid till saker som inte kvinnor förstår sig på. Grabbiga filmer, Tekniska prylar, hård musik och odla skägg!
När Tatten är borta dansar Kottarna och Pim-Pim på bordet.

06 mars, 2010

Repa.nu

Så var det äntligen dags. Ändan ur vagnen och första repet på över ett år.
Bandet har legat på is alltför länge och nu kändes det rätt att pussla ihop det som är kvar. Dvs Jag Raimo och Jimmie. Anders hoppade av i våras och satsar nu på sitt egna trash-band Zombiekrig. Han fick frågan om att hoppa in men han sade nej.

Vi lånade Nemas replokal i Kungsten och det funkade finfint. Ringrostiga och avsaknad av en lead-gitarrist gjorde att det inte lät som förr. Men efter någon timme var ångan uppe och vi hade faktiskt riktigt skoj. Även om Jimmies rygg är dålig och Raimo ska bli pappa nästa vecka så verkar det som att vi ändå är spelsugna. Finns det möjlighet så repar vi snart igen. Siktar även på att finna en egen replokal.

www.myspace.com/soundofarevolution"

05 mars, 2010

Jägermeister-cold


2010.03.05, originally uploaded by mrnikktu.

Idag är det så kallt så Jägermeisterglaset fryser fast i läppen. Våren är här men inte värmen. Hittade denna fastfrusna vattenkran på gården hemma.

Några andra som har fryser: 27 fartyg fast i isen (GP)
...
Sol ute, jobb inne. Fredagsmys verkar det bli ikväll oxå.

04 mars, 2010

Who the f**k is Alice?

Alice i underlandet 3D har premiär, men skit i det.
Den som väntar på nåt gott väntar oftast för länge. Detta är bättre: Alice in Chains till Peace and love

AIC var nog dem som stod mej närmast i grunge-vågen. Lite hårdare, lite konstigare. Det var många år sedan de släppte något eller spelade på svenk mark. Men den nya skivan är riktigt trevlig, och de kan minsann leverera utan Layne Staley.


Massa länkar.

03 mars, 2010

Billigaste hyran i stada!


Bara 1 krona i månaden för denna fräcka takvåning: Hemnet
5 rum, 225kvm och allt i topklass, mitt i stan och allt är perfekt. Enda tråkiga är att utgångspriset är 10 miljoner.

Med en snabb kalkyl på 5 års avbetalning och 1 miljon i insats så blir det ynka 30909kr/ månad. Flott ska de va'!

VM i USB-minne


256Gb räcker en stund. Där hinner man fundera en stund om man får plats med grejor eller inte.
Kostar idag ca 7300kr enligt Prisjakt, men sjunker nog stadigt...

Mitt första minne var på 64Mb, det var nästan ett helt album med Mp3.

En annan som kan behöva lagringsutrymme är denna man: Rekord i strömavbrott eller dessa: Cyberbovar gripna

02 mars, 2010

MJ is still alive...


Eller så har han redan reinkarnerat i Iran.
Påminner om Fatboy slims "Praise you", kul verkar de ha i alla fall.

Kan det bli värre??

Stå upp-Fadde

Nej jag tror inte det. Kolla klippet Fadde blir ståupp-komiker
Skrattar du inte kommer du inte in på Spy bar...

Här är hans "riktiga" uppträdande:
Stand up maffia

Android rage

Letar ännu en gång i mobildjungeln efter en lur som jag vill ha.
Som vanligt så är det ett meck och ingenting som duger åt herr Elof.

En stor HD-upplöst pekskärm och tangentbord och en svinbra kamera är väl de funktioner som de flesta skulle önska. Men då är det ju ingen telefon längre. Då är det en bärbar pc. Så det jag söker är en modell mindre, men med fortfarande bra kamera. Har insett att Android är det operativsystemet som gäller i framtiden.

Jag hittade min favorit i Samsung Galaxy.

Perfekt storlek och bäst innehåll. Men läser man recensioner på den så är den ett hatobjekt. Många fel och segheter i operativet och Samsung vägrar uppdatera. Däremot satsar de på den billigare Galaxy Spica, som inte alls har samma prestanda. Ett hån mot dem som har köpt den och ett slag mot sig själva som inte verkar vilja göra en på pappret bra telefon verklig.

01 mars, 2010

House broke


Här knakar det i fogarna. 30 meter från min plats är det ett fint hål i väggen. Men ingen fick stanna i huset och alla gick lugnt därifrån. Det tråkiga var att jag lämnade pc, väska, passerkort, rikskuponger. Hade gärna gått hem och jobbat men det blir svårt utan pc. Och ingen fick under några omständigheter gå in i huset.

Plan B var att sätta oss i ett annat hus och få oss att jobba. Nu sitter vi utspridda bland andra avdelningar och kan jobba iallafall.
En hårt start denna vecka.

GP
AB
SR
SVD
NK
HD

Saving private Ryan

Ryan air får ett uppsving tack vare denna spelgalna jackpotvinnare. Hur knasig kan man vara? Vad skulle han ha de pengar till på planet? Vad var det som gjorde att han inte kunde vänta tills han landade?
Kanske var lika bra att han inte fick vinsten för han skulle nog inte kunna hantera dessa pengar på något bra sätt.

Rosa mattan


2010.03.01, originally uploaded by mrnikktu.

Välkommen till jobbet, in mellan repen och känn dej som vip. Budskapet var: Bra jobbat, nu jobbar vi vidare.
Även de som inte gör ett bra jobb får förmodligen yoghurt o croissant.

Klapp klapp