taggg

taggg

30 januari, 2011

Sjuk humor

Efter en helg med magsjuka så är det bara humor som håller mej på gott humör.


Hoppas att alla andra har haft en trevlig helg i alla fall...

20 januari, 2011

Elof i linjen

Jag känner igen mej så mycket i denna:


Glad i hågen när allt går som det ska men så fort jag fått upp ångan så är det nåt eller någon som sabbar min väg. Särskilt i mitt jobb. Ofta känns det som att någon sopar bort det spår jag går på. Jag ska inte gå in på detaljer men det är mycket som gungar nu...

17 januari, 2011

Windows, om du vill krångla till det



Även om jag privat har gått över till Mac så måste jag harva med Windows på arbetet. Det funkar ju jättebra för det mesta men uppstår problem så blir det problem.

Senaste 2 dagarna har jag varje morgon ett felmeddelande om att drivrutin för grafiken har kraschat. Omstart hjälper men problemet återkommer.
Vad göra? Uppdatera drivrutinen, windows säger att jag har den senaste.
Men det är ju fel på nån av dem, kan inte windows installera den på nytt? Nä.
Tanka hem en ny då? Kan windows göra det automatiskt? Nä

Jag är tvungen att googla efter den. Hitta datornamnet, gå in på tillverkarens hemsida, hitta rätt bland de 4 som fanns. Klicka download och få 'Sidan kan inte visas'.
Hurraaa!
Som tur var så fanns en äldre version att tanka ner. Windows skriker o säger att den är äldre än den som redan finns. Tack, jag vet, och pga att windows inte vill det jag vill så blir det såhär.
Installationen snurrade 20 varv på nåt som hette bildskärmsljud. Insåg att det aldrig skulle bli klart. Startade om, och ja, allt verkar fungera, men problemet kan likaväl vara tillbaka imorgon. Vi får se...

VARFÖR kan inte Microsoft fungera som det är tänkt?? Nya windowsversioner kommer o går, men problemen består. Varför kan man inte installera om något som krånglar med nånting som fungerar, hämta ner från rätt källa. Nä, Windows söker bara på egna sidor, windows-katalogen eller cd-rom. Många nya datorer har inte ens en cd-läsare!
Nä, man får pilla och mecka själv, hitta rätt och göra många försök innan det blir ordning på det. Windows, användarvänligt, stabilt och billigt! NÄ!

15 januari, 2011

För bra för att vara sant


Såklart!



flashback kan man läsa om en kille som har hittat en hemlig grotta med ett vattenfall och grönt slem.
Kan det vara en portal till en annan värld eller hemlig sektkammare. Vem vet, men de som var med på detta hade rökt på och var väl inte helt hundra.

Alla tjatade om troll och ville ha bildbevis. Han hävdade senare att nära 60 pers hade anmält sig till en expedition för att utforska grottan igår kväll. Platsen var hemlig så all info skedde via hans mail. Jag ångrar litegrann att jag inte mailade honom och fick veta mer om var o hur...

Han lovade att publicera bilderna efter kl 22 och alla väntade med spänning.
Men när han var tillbaka började han skruva på sig. Hävdade att det var nån annan som skulle publicera dem m m.
Moderatorn hotade om stängning av tråden och tillslut klämde han fram en bild.

Detta var alltså nåt de hittat i grottan. Det enda sorgliga var att bilden är tagen med en Iphone kl 22.12, förmodligen hemma i lägenheten.

Det är fantastiskt vad folk utsätter sig för för att få uppmärksamhet. Och att andra går på det, följer frenetiskt. Kastar skit i flera timmar för att få kasta ännu mer skit då meningslösa sanningen uppdagats. Att dom orkar våra storkar...

12 januari, 2011

Turn off the radio!

Bandit var jättetrevligt att vakna till förut. Menar såklart Rivstart, morgongänget. Mycket svammel, men roligt sådant. Knasiga intervjuer och knasiga tävlingar. Ibland musik som är riktigt bra oxå.

Vad hände? Stockholms-Bandit tog över och slängde in 2 svårt tråkiga personer som mumlar och saknar nåt att prata om. Jag har försökt lyssna flera dagar men det finns inget roligt och de spelar tillomed tråkigare musik än förr. Nickelback, Takida o Johnossi är INTE vad jag vill vakna till! Inte vad jag vill somna eller göra nånting under dygnets alla timmar heller.

Jag gillar hårdrock, jag gillar humor, jag gillade att lyssna på radio fram tills att morgongänget försvann...

Hejdå Bandit!

04 januari, 2011

Man kan inte drunkna och överleva!

"Pojke avled efter drunkningsolycka"

Det är som att säga; Slog ihjäl sig, men dog sen. 100% av alla drunkningsolyckor är dödliga. Hejdå!