taggg

taggg

28 februari, 2011

Hemkört och burlesk

Om du ska gå på pisk o smisk-fest, ta med sprit, knasiga kläder och ett glatt humör.
Du står för spriten, de står för blanddrickan. Eller kallas det för bur-läsk?

Läs mer på:
FPP Göteborg

26 februari, 2011

Ajajaj

Joakim Hillson får inget bra betyg

Alla önskade att pojken som gjorde "Vacker utan spackel" skulle försvinna från pophimlen. Men han ville inte lyssna och tyvärr blev det såhär.




Var det inte han som åkte dit för narkotikainnehav för ett antal år sen?

Jo det var det...
Joakim Hillson om knarkbrottet och slagsmålet på innekrogen

15 februari, 2011

Fadde, fast i nästa doping-razzia?



Fadde deffar och blir fittare än en fiolsträng i fängelset. Mer vältränad på ett halvår än vad andra lyckas med på 5 år. Bra jobbat! Men jag tror inte ett dugg på att han gått på någon strikt diet. Det har nog istället varit en hel gottepåse med piller varje dag. Det som försigår innanför murarna har vi såklart ingen aning om men jag tycker det luktar doping långa vägar.

Tror han själv på att han kommer att jobba som personlig tränare när han kommer ut? Vem vill anställa honom? Skattefifflare, mediapajas, dörrvakts-tjallare och nu en steroidjunkie. Men han lyckas nog ändå. Imponerande att vissa kan bränna alla broar de går på men ändå hålla sig flytande...

10 februari, 2011

Hurra för jordnötssmör, men inte sockret...

GP hyllar jordnötssmör

Jordnötssmör är enormt gott och kan ätas direkt ur burken om man så vill. Som sagt väldigt nyttigt oxå. Men inget gott som inte har nåt ont med sig. Jordnötssmör innehåller en hel del socker. Lite onödigt. Det finns helt naturella eller med sötningsmedel men smaken är inte likadan.

Det enda jordnötssmöret som lyckas klara alla mått är det som säljs av Fitnessguru.se
Innehåller bara ekologiska jordnötter och havssalt. Nötterna är naturligt sötare och ger nästan lika sliskigt som "vanligt" jordnötssmör.


Dyrt, javisst, men går inte få tag på något bättre!

04 februari, 2011

03 februari, 2011

Dinner for yucks

Det är inte ofta jag tackar nej till en middag. Men detta gick över min gräns för vad som känns okej. Det ska bjudas på kokad fårskalle, torkade fiskar och en rad andra skumma saker. Middagen innefattar isländska delikatesser som ko-ögon och fårtestiklar.

Gott?


Det finns en anledning att man inte äter sånt. Jag erkänner att jag är en mes som inte vågar smaka på detta. Men jag kan leva med detta oupplevt. Ingen har sagt att det är gott, tror inte det är så näringsrikt heller. Men jag hoppas att mina vänner får en rolig upplevelse och kan garva läppen av sig efteråt. Om nu ingen kräks av obehag...