taggg

taggg

06 juni, 2010

Green day, bra men ändå sådär

Skandinavium sommaren 2005, så mycket bra låtar uppradade en efter en, så mycket energi och genomtänkt show. Jag var där, och var helt salig!
Det som dock sänkte betyget för mej och alla andra var detta tjatande Heeeeeyooo, nån typ av allsång som Billie Joe skulle ha med i varannan låt. Visst, kul en gång men inte hela tiden. Gårdagens konsert hade nästan lika många bra låtar men showen i sig var lite haltande. När han på Ullevi började redan i första låten kändes det som "å nej, inte nu igen..."
Och att börja med att spela 4 låtar från nya skivan som inte är klockren kändes lite otaktiskt.
Spruta vattenslang och tveksamma fans som skulle sjunga så gott som hela låtar hejdlöst o-bra kändes inte heller lyckat.
De slarvade bort för mycket och tramsade när de skulle ha gett järnet istället. Låtar som We are the champions och Working class hero byttes mot halvtaskiga blajversioner av Sweet child of mine och Highway to hell.

Men nu nog med klagomål. Scenen var större, fyrverkerierna var fler, så gott som alla önskade låtar spelades och ljudet var kanon! Allsång för alla med ett av de största banden som rockat sedan 1993.
Tack än en gång för en grym konsert och en trevlig sommarkväll.

Lite bonus härå:


...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Och din åsikt är?