taggg

taggg

04 september, 2011

Hoppsansa

Helgen såg lovande ut. Men det blev bättre. Riktigt varmt väder och bara lätta moln. Då funkar fallskärmshoppning grymt bra. Det var dock massor med folk på plats. 42 tandenhopp och 10 elever som skulle premiärflyga. Men 2 hopp hanns med i lördags. Körde först 2-manna med Michel. Gjorde "hjulet" ut. Greppa varandras fötter och snurra tills g-kraften slungar oss loss. Hitta igen varann och köra formationsgrepp. Skoj.

Andra hoppet, 3-manna. Greppat uthopp, skulle gjort olika grepp där jag låg som bas men vi kom i lite osynk så det blev mest 2-manna grepp. Skoj ändå, och lärorikt.

Söndagen verkade ännu mer lovande, 25 grader lovat. Direkt var listorna fulla med sugna hoppare, tandem och elever. Fick plats först på 4e liften. Började blåsa en aning. Körde 2-manna uthopp med Michel, 2 till gubbar joinade och vi bildade stjärna. Lite mer trix och fummel, men en "Donut" lyckades vi med.

Men i skärmen kändes vinden. Stod nästan still i motvind och flög tokfort i medvind. Höll knappt på att komma till fältet, landade 20 meter ifrån i rallarroserna vid bränsletankarna. Inte bra, men ändå rätt okej. Efter detta så var det bara erfarna hoppare som fick köra. För starka vindar för dem under 100 hopp.

Såhär ser man ut när man plockar rallarroser med benen. Riggen var helt vitblommig oxå...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Och din åsikt är?