taggg

taggg

30 mars, 2010

No shit Sherlock!

Ricky Martin = Bög
Hela världen är i chock av förvåning...
Det största som hänt sedan Peter Jöback och hans utkomst ur den garderob han bara själv kände till.
Det är lite lustigt med hur det kan vara. Att Ricky eller Jöback skulle vara något annat än gay är det inte många som tror på. Oavsett vad de själva påstår.
Samtidigt finns det många tveksamma som man verkligen kan ifrågasätta. De som beter sig fjolligt och inte visar en tillstymmelse till heterosexuellt leverne.
Ändå finns det dem som man inte ifrågasätter, men på nåt sätt ändå inte förvånas att de kommer ut som gay. Som sångaren i REM, Michael Stipe eller miljöministern Anders Carlgren t ex. De har tendenser att vara gay men inget som övertygar kanske... Vet inte, men lite knasigt är det. Jag har för dålig gay-radar helt enkelt.

3 kommentarer:

  1. Du glömde nämna bill kaulitz, Tokio Hotel. Något fjolligare får man leta efter!

    SvaraRadera
  2. Hehe, ja han är väldigt tveksam. Finns många sådana exempel.
    Men det jag menar är att det finns vissa som man inte funderar om de är gay, då man utgår ifrån att de är straigth, och ändå inte förvånas över när de kommer ut som gay.

    SvaraRadera
  3. Till Anonym: Ett utseennde gör verkligen inte en person gay. Du har antagligen bara sett någon bild på honom och tänkt: Yup, han är gay.

    Då är frågan, varför är han gay? Eller fjollig För att han har eyeliner? Pfft. Vet du hur många killar som har använt eller använder eyeliner nu för tiden? Sedan kan jag inte komma på något mer som är "gay" eller "fjolligt" med Bill Kaulitz. Långt "tjejigt" hår har han ju verkligen inte. Killkort är vad han har nu. Så... Tell me. Vad är gay med Bill. Cause I really wanna know ;)

    SvaraRadera

Och din åsikt är?