taggg

taggg

27 juni, 2010

Äntligen

Känns som att det är första gången på 2 månader som jag kan sitta ner, ta det lugnt och koppla av. Det har varit saker precis hela tiden. Både saker som jag vill göra, måste göra och vardagliga sysslor. Inte ens när jag var sjuk så kunde jag sitta still. Men nu är flytten avklarad och det mesta på plats. Nu krävs det bara att få igång mitt eget liv igen.

22 juni, 2010

Movin movin movin...

Flyttdax imorrn.
Packar och lever livet i kartonger. Livin in a box!
Jobb och förkylning sätter käppar i hjulet men det är bara bita ihop.
Det blev en del saker att packa ändå, trodde det skulle bli hejdlöst smidigt då jag knappt har några möbler. Men pryltoken Emil måste ju ha sina leksaker.
Lasset går kl 18 och sedan är jag fri från dyr hyra, hundansvar, snedtak och gammalt groll.

17 juni, 2010

Snyggve


Verkar ju smart och sund

12 juni, 2010

Värsta talangsågningen nånsin


Varför väljer alla Elvis-imitatörer den fete på randen av stupet-Elvis??

09 juni, 2010

Idag har jag

Jobbat
skickat 2 paket
mottaget ett paket
lagt ut nya annonser
handlat present
köpt bromsbelägg
hämtat körkort
hämtat hem lagad bärbar dator
kört motorbajk till torslanda
spelat in bas på 3 låtar
fått joursamtal mitt i en kopp te
kört till jobbet igen i regn
utfört mitt jobb
åkt hem, klappat hund och bärbar dator

den som ligger på latsidan får inget gjort =)

Kollade på Crank ¨på tv sedan var det soft

08 juni, 2010

Lego, fritid och snel hest

Har man för mycket lego och för mycket fritid kan man bygga en hemgjord skrivare och printa ut en snel hest:

06 juni, 2010

Green day, bra men ändå sådär

Skandinavium sommaren 2005, så mycket bra låtar uppradade en efter en, så mycket energi och genomtänkt show. Jag var där, och var helt salig!
Det som dock sänkte betyget för mej och alla andra var detta tjatande Heeeeeyooo, nån typ av allsång som Billie Joe skulle ha med i varannan låt. Visst, kul en gång men inte hela tiden. Gårdagens konsert hade nästan lika många bra låtar men showen i sig var lite haltande. När han på Ullevi började redan i första låten kändes det som "å nej, inte nu igen..."
Och att börja med att spela 4 låtar från nya skivan som inte är klockren kändes lite otaktiskt.
Spruta vattenslang och tveksamma fans som skulle sjunga så gott som hela låtar hejdlöst o-bra kändes inte heller lyckat.
De slarvade bort för mycket och tramsade när de skulle ha gett järnet istället. Låtar som We are the champions och Working class hero byttes mot halvtaskiga blajversioner av Sweet child of mine och Highway to hell.

Men nu nog med klagomål. Scenen var större, fyrverkerierna var fler, så gott som alla önskade låtar spelades och ljudet var kanon! Allsång för alla med ett av de största banden som rockat sedan 1993.
Tack än en gång för en grym konsert och en trevlig sommarkväll.

Lite bonus härå:


...

03 juni, 2010

Examen

Det känns som examen eller studenten. Varmt soligt, bara det där lilla sista som ska göras, sen få man en kram av fröken och går ut i sommarens soliga dagar i frihet. MC-uppkörning idag alltså. Men istället för lätt kostym och fånig mössa så är det fullt skinnställ och trång hjälm. Och så ska man plågas i manöverbanor och köra enligt inspektörns anvisningar.

Gick halvbra första svängarna men bättre på andra. Fick godkänt på detta ändå. Sedan macka o kaffe innan nästa körning. Första gubben kom tillbaka med anmärkningar men fick ändå sitt kort. Lite nervig blev jag minsann. Rullade iväg mot Kungälv, på okända vägar i trånga svängar. Ingen aning om vad som väntade runt nästa krök, men det flöt på bra.
Hade lite problem att höra då snäckan satt för trångt men men lite hjälp så hittade jag dit jag skulle och gjorde väl inga direkta fel. När vi kom tillbaka till manöverplan så hade körskolläraren och de andra eleverna dragit. En annan körskola hade varken hört eller sett nåt. SÅ vi tog våra körkort och körskolans hoj och körde tillbaka till stan. Hur skönt som helst att fått detta avklarat!!

Istället för betyg fick jag ett kvitto på alla pengar jag lagt ut. Men jag fick i alla fall en kram av fröken!

02 juni, 2010

Längtar bort!

Jag är less på snedtak, penthouse, och öppen planlösning med oändligt kvava nätter. Låg och vred mej kl 1 innan jag slocknade i en svettig pöl.
Ser fram emot ny lägenhet med vanliga väggar, vanliga fönster och vanlig planlösning. Ingen trappa för att gå mellan rum och ingen hiss för att ta sig ner till markplan.

Flytt om 3 veckor! Dags o börja packa ju. Rensa upp och gå igenom förrådet, alla skåp och lådor.

Hittade dessa gubbar sist jag flyttade. De hade bott i källaren ett antal år.

01 juni, 2010

Favorit i repris: Jordfräsen!

Året var 1989, provflygningen av multiroll-flygplanet JAS slutade i en 5-dubbel horisontell piruett som gav en rejäl fåra i marken. VM i jordfräs.


Och nu var det dags igen: Jas voltade på F21
Tyvärr ingen som filmade denna och skrek lika fint...

.
.

Kanske finns hopp ändå

I söndags var allt piss, jobb och helt trött, försökte köra mc men det gick alltid fel. Jävla krypkörning! Allt tålamod tog slut och jag ville bara kasta hojen och glömma allt.
Läste då en del tips och såklart gjorde jag alla misstag man kan göra. Stress, tänka på allt, spända axlar/armar, rädsla för att misslyckas m m. Allt detta gör såklart att man faller platt!
Istället ska man låtsas som att man diskar. Böjda armar, avslappnade och i små rörelser. Jobba med fot och knä för att balansera. Och aldrig titta i backen.
Voila! funkade ju!! Körde en halvtimme och lyckades 8 av 10 ggr att göra bra vändningar.