taggg

taggg

25 mars, 2010

Mats Alm och väderkvarnarna

I sagorna var det Don Quijote som fantiserade och levde lite galet. Så gjorde även Mats Alm. Fast i verkligheten så är hans före detta blivande fru död.
Hur är det ingen som vet, när och var hon dödats är också helt okänt.
Inget mordvapen, svagt om motiv och han är tidigare ostraffad.

Men hans egen historia är helt tokig. Han hävdar att han blev kidnappad av snälla gubbar som skulle ta honom till sin fru. Som hotade med kniv och tvingade i honom tabletter. Osannorlikheter och tekniska omöjligheter avlöser varandra. Tidsrymder och detaljer stämmer inte. Men ingen kan slå hål på det han säger. Vittnen och motbevisningar saknas.
Under samma tid som han hävdar att han var kidnappad så var han i Stockholm och gjorde lite skumma saker. Bl a så tog han fler kort på sig själv.

Leif GW Persson satt med 4000 sidor mordutredning i gårdagens Efterlyst och kliade sig som vanligt i huvet. "Känns lite tunt" sa han vid ett tillfälle. För tunt är det. Så mycket som saknas och ingen vet hur detta kan sluta.


Det enda rätta är att spärra in Mats Alm på livstid för konstigt beteende. För när han kommer ut så kommer ingen att acceptera eller respektera honom för nånting. Mycket pga media men även hans egen vilda fantasi.

Dalademokraten
Aftonbladet
Expressen
DT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Och din åsikt är?